Evenementen in Nieuwvliet en omgeving

2019
december
22 DECEMBER 2019

Herdertjestocht


Het kerstverhaal komt tot leven! We gaan op weg met Jozef, Maria en de ezel naar Bethlehem, op zoek naar een plekje om te slapen. Wie komen we onderweg allemaal tegen? En waar zouden ze uiteindelijk terecht komen?

We starten om 16u vanuit de Vrij Evangelische Kerk in Nieuwvliet (Provincialeweg 2), einde rond 17:30u met warme chocomelk in de Nederlands Hervormde Kerk, Dorpstraat 25. De wandeling is ook leuk voor de allerkleinsten (ongeveer 600 meter lopen).

30 DECEMBER 2019

Winter Wonder Wandeling

De 6e editie van het schitterende evenement staat weer voor de deur. Een wonderlijke wandelroute door het dorp van net geen 2 km met onderweg talloze sfeervolle plekjes, artiesten, terrasjes met lekkers, marktkraampjes en natuurlijk lichtjes en vuurkorven. Dit mag u niet missen!

Dorpsstraat en andere straten van Nieuwvliet. Maandag 30 december 2019, 17u - 22u. Parkeren kan/moet buiten het dorp. Volg de aanwijzingen.

2020
januari
1 JANUARI 2020

Nieuwjaarsvuur

Zoals ieder jaar vindt op nieuwjaarsdag het niewjaarsvuurplaats op het strand in Nieuwvliet, ter hoogte van strandpaviljoen de strandganger. Zowel inwoners als gasten zijn van harte welkom om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje het beste te wensen voor het nieuwe jaar.